FairCoin a la conferència unblock3d sobre blockchain i sostenibilitat

Ens han convidat a presentar FairCoin i FairChains al desbloquejar3d conferència l’1 d’abril de 2019 a la Universitat d’Economia de Viena. L’Institut d’Economia Criptogràfica convidava els creadors de canvis a la sostenibilitat a mostrar els seus projectes basats en blockchain.

Vam fer molts contactes interessants i vam conèixer alguns vells amics. Als visitants els va agradar les nostres dues innovacions:

  1. Algorisme de consens de prova de cooperació d’estalvi energètic
  2. Paràmetres dinàmics de la cadena de blocs

De fet, creiem que les tesis són USP realment agradables en comparació amb moltes altres monedes o sistemes de fitxes. I ara podeu creeu la vostra pròpia cadena basada en PoC en 20 minuts. Segur que es necessita molt més temps per planificar, definir nodes, etiquetatge blanc, etc. Però podeu executar la vostra pròpia cadena de blocs independent a la vostra pròpia xarxa amb pocs recursos i estarem encantats d’ajudar-vos a planificar, construir i donar suport al vostre projecte de cadena.

Més informació sobre FairChains: www.fairchains.org